גוז' ודניאל: חוויה בלתי נשכחת על גבעה

אני אתפלא אם מרבית תושבי השרון לא נתקלו בשם המיוחד של המסעדה הבאה אבל גם אם כן וגם אם לא מסעדת "גוז' ודניאל" חייבת לקבל מקום של כבוד בקטגוריית המסעדות המומלצות ע"י Bestip. יעידו על כך הלקוחות הרבים שחוזרים אליה פעם אחר פעם (כמו עבדתכם הנאמנה) ובמיוחד אלו שמוכנים לחכות עבורה גם מס' חודשי המתנה.
בתכנית "אקס פקטור" השופטים נוהגים לומר כי אדם שיש לו את כל החבילה הוא למעשה האדם שיש לו את ה"אקס".
כך גם המסעדה הבאה, בה תמצאו שילוב מנצח של אוכל מוקפד שעובר תחת ידיה, שירות מצוין, אווירה כפרית ייחודית ומיקום עוצר נשימה על הגבעה הגבוהה ביותר במושב בני ציון המשקיפה על נופי השרון.

 

מסעדת גוז' ודניאל

 

קצת על המסעדה ועל מי שעומד מאחוריה
מסעדת גוז' ודניאל נפתחה בשנת 2011 ע"י עידו, ניר ונטלי והפכה במהרה לשם דבר.
על מטבח המסעדה מנצח השף שניר אנג – סלע שיוצא מטבח צרפתי – איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות.
מיד עם הגיעכם למקום תזכו לצפות במראה מיוחד של מגדל מים ותיק ומואר ועם כניסתכם תספגו את האווירה הכפרית והמוקפדת עליה עמלו בעלי המסעדה.
המסעדה כאמור ממוקמת על גבעה ולמרגלותיה פזורים גפנים, מטע זיתים וגידולי ירקות ופירות שלא תרצו לפספס במהלך הביקור במקום.

 

מסעדת גוז' ודניאל

 

קהל היעד
מרבית הסועדים הינם תושבי הסביבה, תיירים וכל מי שחפץ לשבת בסביבת כרמים ופרדסים.

כמה זה יעלה לנו
מחיר ממוצע לסועד – 120 ש"ח.
מחיר ארוחת בוקר לסועד: ללא ביצים- 68 ש"ח , לצד ביצים – 78 ש"ח.

המנות בתפריט על קצה המזלג
תפריט הערב משתנה בהתאם לעונות השנה.
אם אתם מתכננים להגיע בקרוב אל תפספסו את המנות הראשונות הכוללות: טורטלני גבינות רכות (שקדים ויוגורט סלק), מיסטו ורדה (ירקות ירוקים לצד מוצרלה בופלו), רוטלו מילנזה (ריקוטה חציל ורוטב עגבניות בטאבון), סלסלת לחמי הבית וקריספי חציל (לצד גבינת פטה, עגבניות ובצל סגול).
בתפריט הקינוחים אל תוותרו על הפבאלובה של גילי (מרנג, מסקרפונה ופירות טריים) ועל ה- Bread pudding (של עוגת שמרים קרמבל בוטנים מלוחים לצד סורבה שוקולד).

ארוחה

 

תפריט הבוקר הוא במתכונת בופה כאשר לצידו ישנן מספר אופציות נוספות כדוגמת שקשוקה פיקנטית, פוקצ'ה על גריל ומוזלי גרנולה תוצרת בית.
בשולחן הבופה תוכלו למצוא, בין היתר, סלטים מיוחדים ועשירים (לרבות קינואה, אורז ופסטה), אנטיפסטי, ירקות, גבינות רכות וקשות, ריבות, פירות וחלווה.
תשומת הלב כי קונספט ארוחת הבוקר פועל בין הימים א'-ו' עד השעה 12:00, כאשר ניתן להזמין מקום עד השעה 11:30.

ארוחת בוקר בסגנון בופה
שולחן ארוחת הבוקר

בופה

 

כשרות
המסעדה לא כשרה.

אירועים מיוחדים
ניתן לקיים במקום אירועים מיוחדים בחדר המיועד לכך.

הזמנת מקום
מומלץ בחום להזמין מקום מראש בכל ימות השבוע.
שימו לב:
נכון לכתיבת שורות אלה במידה ותרצו להגיע לארוחת בוקר ביום שישי – אתם תוכלו להזמין מקום רק לחודש אפריל הקרוב ואילך (שמעתם נכון: כ- 4 חודשים מראש).

בראנץ' בוקר

 

המקום הכי טוב במסעדה
לכל מקום במסעדה יש את הייחודיות שלו. אני באופן אישי ממליצה להזמין שולחן במרפסת החיצונית הצמודה לנוף המהפנט (מלבד בתקופת החורף בה לא נעים לשבת בחוץ).

 

מסעדה על גבעה
המרפסת החיצונית של המסעדה
נוף לפרדסים מגוז' ודניאל
הגן בו מומלץ לסייר במהלך הביקור במסעדה

 

נגישות לנכים
יש.

שעות פעילות 
ראשון-שישי בין השעות 09:00-23:00.
שבת בין השעות 12:00-00:00.

 

כתובת המסעדה
אנשי בראשית, בני ציון (ליד מגדל המים).

דרכי התקשרות
טל' 09-7714122
לעמוד הפייסבוק של המסעדה- לחצו כאן.
לאתר המסעדה- לחצו כאן.

 

תפרגן את זה הלאה – בעלי המקום מפרגנים למקום אחר
בעל המקום, ניר פאר, ממליץ בחום על מסעדת טאיזו במגדל לוינשטיין בתל אביב.

 

*תודה לצוות גוז' ודניאל על התמונות. תמונה אחרונה צילום פרטי.

השאירו תגובה ✦ כתובת האימייל לא תוצג באתר

כתבו הערה
הכניסו את שמכם כאן